Innlandet byr på massevis av aktiviteter

Du kan finne enda flere aktiviteter i nærheten av oss ved å besøke Visit Innlandet

Awesome Image

Lekeland1

Lekeland1 er en innendørs lekepark på 1200 kvm spesielt tilpasset barnefamilier, skoleklasser, barnehager, fritidsklubber, idrettslag, institusjoner og andre med ansvar for barn i alderen 0-12 år. Hos oss får barna styrket motorikken, testet sine ferdigheter og vært i bevegelse i trygge omgivelser mens de har det gøy med familien og andre barn.

Les mer
Awesome Image

Vitensenteret

På Vitensenteret Innlandet er det meningen at alle eksperimentene skal oppleves og utforskes. Hit kommer familier for å spille, leke, le, samarbeide, og tenke over sammenhenger og fenomener. Her tilbys mange ulike aktiviteter for store og små. Prøv deg som butikksjef, lastbærersjåfør, tømrer på byggeplassen vår, eller som værmelder på TV-skjermen.

Les mer
Awesome Image

Gjøvik Olympiske Fjellhall

Hallen er verdens største publikumshall i fjell og ligger 120 meter inne i Hovdetoppen, midt i Gjøvik sentrum. ​​​Hallen, som har 5830 sitteplasser, er Gjøvik's storstue og en global attraksjon. Den er et byggeteknisk vidunder som vekker oppsikt såvel i fagmiljøet som hos turister. Fjellhallen ble i år 2005 kåret til århundrets byggverk i Oppland.

Les mer
Awesome Image

Mjøsmuseet

Hos Mjøsmuseet kan du oppleve alt fra ekte helleristninger til amtmanninnens kjøkken, praktfulle hager, bohemske stuer og veteranbåter fra Mjøsa som vipper koselig ved bryggekanten. Mjøsmuseet er et kulturhistorisk museum som omfatter museer på Gjøvik, Toten og Minnesund. I tillegg til tradisjon og historie huser Mjøsmuseet en lang rekke arrangementer for både store og små gjennom året.

Les mer
Awesome Image

Anno Norsk Skogmuseum

Norsk skogmuseum er et museum med nasjonalt ansvar for utmarksnæringene jakt, fangst, fiske, skog, skogbruk og skogindustri. Museet ligger i naturskjønne omgivelser ved Glomma. Museet har et tilbud for hele familien, og er et av de største museene i Norge med ca. 100 000 besøkende årlig.

Les mer
Awesome Image

Norsk Jernbanemuseum

Visste du at Hamar faktisk er en Norges fremste jernbanebyer? Her hadde landets første statsbane sitt utspring og ble et av landets jernbaneknutepunkter samt et arnested for landets statsbaner, med Grundsetbanen til Grundset i Elverum, som åpnet i 1862.

Les mer
Awesome Image

DS Skibladner - Mjøsas hvite svane

Skibladner fra 1856 er et vakkert syn på Mjøsa en solblank sommerdag. Ombord kan du nyte en avslappende kaffekopp i det vakre Mjøslandskapet, oppleve dampmaskinen og skovlene i drift, beundre de flotte salongene under dekk og mye mer

Les mer
Awesome Image

Hovdebakken - Slalombakke

Rett ved Gjøvik vandrerhjem Hovdetun finner du en sentrumsnær slalombakke som holder holder åpent hver kveld i sesongen. Bakken er cirka 380 meter lang med to traseer, en heis og høydeforskjell på 85 meter.

Les mer
Awesome Image

Flere aktiviteter - Visit Innlandet

Du kan finne enda flere aktiviteter i nærheten av oss ved å besøke Visit Innlandet


Awesome Image

Våre rom

Nå som du har sett aktivitetene vi tilbyr, kan du også ta en titt på rommene våre!

Se våre rom